person_outline
search

bannersokolka1

Ski Aréna Karlov - zábava pro celou rodinu

Oblíbené lyžařské středisko v malebné jesenické oblasti se pyšní 11 km upravovaných sjezdovek, největším lyžařským areálem pro večerní lyžování v regionu a spoustou atrakcí pro malé i dospělé. Na své si přijdou také příznivci běžeckého lyžování - okolí nabízí 80 km tratí s různými profily.

Lyžařský areál Ski Aréna Karlov pod Pradědem je umístěn v jedné z největších lyžařských oblastí Jeseníků - Malá Morávka Karlov v nadmořské výšce od 650 do 950 m. V lyžařské oblasti je k dispozici celkem 14 sjezdovek všech obtížností v celkové délce 11 km. Sjezdovky jsou pravidelně upravovány a všechny jsou zasněžovány.

V okolí jsou rovněž strojově upravované běžecké tratě.   Ski Aréna Karlov nabízí dokonalé vyžití pro milovníky lyžování i snowboardingu, pravidelně upravované sjezdové tratě, dokonale osvětlené sjezdovky, večerní lyžování denně od 18:00 do 21:00, snowpark, lyžařskou školu a školku, bar na sjezdovce. Je zde vyhrazená oblast pro začínající lyžaře, snowboardisty a děti od 2 let! Vaše děti se již nebudou bát jízdy na vleku díky lamelovému pásu.  

Areál Ski Karlov pod Pradědem v Jeseníkách provozuje také dětský park s pohyblivým pásem a prolézačkami ze sněhu. Školení instruktoři se o vaše ratolesti postarají a vy si zatím užijete požitku z lyžování, snowboardu na upravených svazích či upravených běžeckých tras v délce až 80 km. Pro rodiny navíc nabízí zvýhodněné ceny jízdenek. Děti do 5let včetně, jsou přepravovány za doprovodu osoby s platným Skipasem pro středisko Ski Karlov zdarma.



Posted: 2017-03-23 00:36:18