person_outline
search

bannersokolka1

Půjčovna kajutových lodí na plavební komoře v Huštěnovicích - poznejte Baťův kanál

Půjčte si kvalitní loď na Baťově kanále a poznejte krásy vodní cesty v bezpečí a pohodlí. Kroměřížská plavební půjčuje plavidla na plavební komoře v Huštěnovicích. Na lodi najdete veškeré vybavení, včetně kuchyňky, toalety, sprchy a osvětlení.

[embedded content]


Kroměřížská plavební půjčuje kvalitně vybavené kajutové lodě na Baťově kanále a řece Moravě. V lodi najdete kuchyni, WC, tekoucí vodu i topení. Plavební turnus je buďto týden nebo minitýden (3 dny). Na řízení lodi není třeba průkaz VMP.

Loď Vistula Cruiser zaručuje pohodovou plavbu pro až pět osob, které mohou na lodi přespat ve dvou oddělených kajutách. V případě potřeby je možné připravit na spaní až sedm míst. Loď má dvouplotýnkovou plynovou kuchyň, vybavenou nádobím, dále je zde k dispozici WC, sprcha s plynovým ohřevem, zásoba užitkové vody o objemu 350 l, plynové topení, rozvod elektřiny 12 V a možnost připojení  na 220 V. Samozřejmostí je plné osvětlení interiéru. V lodi je rádio s CD, hloubkoměr-echolot GPS, dalekohled a další výbava, která zpříjemní vaši plavbu. Na lodi není televize.

Loď je nejlépe si půjčit od pondělí odpoledne, protože na Baťově kanále jsou plavební komory v podnělí zavřené. Po dohodě je možné vyplout i v sobotu či v neděli. Na víkendové plavby je možné loď předat ve čtvrtek večer.



Posted: 2017-04-25 13:08:19