person_outline
search

bannersokolka1

Terárium Modrá – džungle na dosah

Nejobsáhlejší terarijní expozici v České republice, najdete v Modré, kde ke více než stovka exotických zvířat. Na vlastní oči uvidíte obrovskou Anakondu, největší Krajty, nádherné pestré Hroznýše, dospělého Kajmana, zástupce nejjedovatějších hadů naší planety, nádherné ještěry a želvy nebo pavouky.

Anakonda žlutá, hroznýš královský a madagaskarský, krajta diamantová nebo kobercová, plivající kobra, kajman, ještěři, chameleoni, želvy, barevné žabičky pralesničky, jedny z nejkrásnějších obojživelníků vůbec, které jsou Indiány využívány k výrobě otrávených šipek a šípů pro lov - to jsou ve stručnosti obyvatelé zbrusu nového Terária Modrá, jediného na Moravě, které se nachází v suterénu bývalého hotelu U Velehradu. Živočichů je zde na 120, těmi nejmenšími jsou sklípkani, největší terárium obývá kajman a čtyřmetrová anakonda žlutá, zatím zdejší nejdelší had.
 
Pro zájezdy je připravena speciální nabídka skupinových návštěv. Přijďte a zažijte na vlastní kůži atmosféru džungle a světa plného exotiky a přírodních zákonitostí. Výukový program pro školy a školky zážitková prohlídka pro děti a mládež, která bude nejenom skvělým zážitkem ale i možností obohacení školních vědomostí o nové poznatky, po dohodě předem je možno individálně přizpůsobit na přání školy nebo učitele.

Celý popis


Posted: 2017-05-02 08:39:20