person_outline
search

bannersokolka1

Triton restaurant – unikátní krápníková jeskyně v srdci Prahy

Restaurace v krápníkové jeskyni v srdci Prahy, přímo na Václavském náměstí, má pro každého připravený nezapomenutelný zážitek – jako byste se ocitli v jiném světě – genius loci prostoru z roku 1912, originalita původního secesního interiéru, tradice špičkové gastronomie, antický příběh.

Hosté si mohou vybrat z velkého množství pokrmů české a světové kuchyně nebo z jídel připravených pouze z ekologicky čistých surovin (BIO), vše vytvořené znamenitým a mezinárodně uznávaným šéfkuchařem Michalem Novákem. I zdejší vinotéka ukrývá nejeden poklad a velkolepý výběr jak moravských, tak zahraničních vín, které jsou podávané vyškoleným týmem zkušených sommeliérů.

Jedinečné prostory Triton Restaurantu s osobitou atmosférou jsou ideální nejen pro romantickou večeři ve dvou, ale i k pořádání soukromých oslav i obchodních jednání. Svým uspořádáním nabízí nejrůznější způsoby využití.

Celoročně: České degustační Menu, Candlelight Menu, Flambované Crêpes Suzette

Sezónní menu: Valentýnské Menu, Jarní Menu, Chřestové dny, Letní Steak&Salát Menu, Dýňově menu, Svatomartinská husa, Ústřice na ledu, Štědrovečerní Menu s živým klavírem, Menu Svatého Štěpána

Přijďte se přesvědčit o tom, že duch místa je prostě nesdělitelný...



Posted: 2017-05-10 10:11:45