person_outline
search

Pat a Mat

Se dvěma nejznámějšími kutily, Patem a Matem, se mohou až do 3. června setkat návštěvníci obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Výstava představující „Jak žijí a filmují“ tito dva populární nešikové je součástí doprovodného programu Zlín Film Festivalu, který již zanedlouho vypukne ve Zlíně.

Pat ve žlutém tričku a rádiovce, Mat v tričku červeném a v kulichu. Dva protagonisté oblíbeného večerníčkového seriálu „Pat a Mat“ neboli „...A je to!“ zakotvili ve Zlatém jablku ve Zlíně, aby dali nahlédnout do zákulisí svého natáčení.

Kutilové, kteří k problémům přistupují vždy netradičně a často tak vytvoří problémy další, jsou vzorem optimismu, kamarádství a ochoty si pomáhat již pro několik generací dětí. Seriál „Pat a Mat“ je spjat také s filmovými ateliéry ve Zlíně, kde byla vytvořena asi třetina z celkem 91 epizod, ve kterých například pečou vánočku, natírají okna, stavějí skleník nebo zavařují jahody.

Výstava Pata a Mata je k vidění v prodejní galerii Zlatého jablka až do 3. června po celou otevírací dobu obchodního centra.



Posted: 2017-05-14 09:10:30