person_outline
search

bannersokolka1

Festival fantazie 2017 - Chotěboř

Největší festival popkultury v ČR. Doslova fantastická dovolená a zábava pro fanoušky, hráče i celé rodiny. Přehlídka filmů, videohry a stolní hry, soutěže, besedy se zahraničními herci a domácími hosty, workshopy, přednášky, párty ... 29.6.-9.7.2017.

Festival fantazie (od 1996) má nejbohatší program z obdobných akcí ve světě! Ve čtyřech budovách a venkovním prostoru přinese zábavu pro příznivce nejen sci-fi, fantasy a hororu v hrách, filmech, seriálech, anime, comicsech, knihách, hudbě, divadle a na internetu. 

PROGRAM:
Program je určený nejen fanouškům fantastiky. 22. Festival fantazie přináší desítky filmů, 1500 pořadů (soutěže, workshopy, besedy, přednášky) běžících v 15 programových liniích zároveň, velkou videohernu (40 konzolí a 40 počítačů) a jednu z největších heren stolních her v ČR (70 stolů). Představí i slavné zahraniční hosty - známé herce ze seriálů a filmů.

SLUŽBY:
Festival fantazie zajišťuje ubytování v různých kategoriích od spacáků až po penziony, občerstvení a stravování, dopravu z Prahy, parkování zdarma, zdravotní, informační a další služby.



Posted: 2017-05-17 10:53:11