person_outline
search

bannersokolka1

Hotel The Grand Mark Prague

Exkluzivní pětihvězdičkový hotel se nachází v centru Prahy a nabízí 75 luxusně zařízených pokojů, z nichž většina disponuje oddělenou ložnicí a prostorným obývacím pokojem vybaveným kuchyní. Součástí hotelu je vyhlášená restaurace Le Grill s terasou, Two Steps bar a konferenční prostory.

Hotel The Mark leží v samém centru Prahy, jen pár kroků od Náměstí Republiky. Nabízí 13 standartních pokojů a 62 pokojů s oddělenou ložnicí a prostorným obývacím pokojem vybaveným kuchyní. Většina apartmá má balkon s krásným výhledem na střechy okolních domů. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD TV se satelitním příjmem a videem, DVD přehrávačem (pouze v apartmá), media panelem s možností připojení iPodu, vysokorychlostním pevným a bezplatným Wi-Fi připojením a trezorem.

Hosté mohou navštívit restauraci Le Grill, která nabízí výběr pokrmů moderní české a mezinárodní kuchyně nebo si vychutnat koktejly podávané pod barokními klenbami Two Steps baru. Unikátní zahrada o rozloze 1 800 m2 a s kapacitou až 300 osob je ideálním místem posezení při dobrém jídle i k pořádání exkluzivních společenských událostí.

Hotel patří do prestižní kolekce luxusních hotelů The Leading Hotels of the World a pravidelně se umisťuje do první desítky TOP hotelů známého portálu TripAdvisor za Českou republiku. Vyhlášená restaurace Le Grill mám své místo mezi TOP 20 restauracích v Praze.

Unikátní soukromá zahrada s barokní fontánou patří k nejkrásnějším místům v Praze. Díky své rozloze poskytuje jedinečnou příležitost k posezení, relaxaci a vychutnání si výtečných pokrmů, kávy i koktejlů uprostřed zeleně a přitom v samém centru města. Od druhé poloviny dubna do konce září mohou hosté navštívit každý večer zahradní grilování v restauraci Le Grill, jehož romantickou atmosféru dotváří živá klavírní hudba hrající v pozadí. Přilehlý Two Steps Bar je ideálním místem pro ochutnání známých i originálních koktejlů podávaných pod barokními klenbami.

The Grand Mark svým hostům také nabízí bezplatné zapůjčení jízdních kol. Hosté vyhledávající nevšední zážitky si mohou projet město po cyklotrasách připravených hotelovým concierge a pro zpestření svého putování po památkách si mohou objednat piknikový koš s vybranými specialitami šéfkuchaře Ondřeje Korába.



Posted: 2017-02-03 17:30:46