person_outline
search

bannersokolka1

Den celoživotního vzdělávání a Festival absolventů

Univerzita Karlova otevírá již čtvrtým rokem staroslavné Karolinumna celý den široké veřejnosti. Návštěvníci všeho věku mají jedinečnoupříležitost, jak se na jednom místě dozvědět veškeré informaceo možnostech celoživotního vzdělávání na naší nejstarší univerzitě.

Den celoživotního vzdělávání a Festival absolventů nabízí bohatý program pro všechny generace. Na stáncích fakult se návštěvníci seznámí s nabídkou programů celoživotního vzdělávání, připravena je i série přednášek významných osobností.

V rámci doprovodného programu lze navštívit výstavu Magičtí Lucemburkové, expozici univerzitního muzea a připraveny jsou i komentované prohlídky historických prostor Karolina. V rámci besedy s absolventy se představí botanik Václav Větvička a šéfredaktor Albatrosu Petr Eliáš. Absolventy vybraných fakult přivítáme ve starobylém Karolinu při tzv. zlaté promoci. Připraven je také program pro děti.

Víte, co je molekulární kuchyně? Víte, jak vypadá svět pod mikroskopem? Chcete si vyzkoušet první pomoc? Zjistit, jak na prevenci rakoviny? Poradit se, jak se správně stravovat a cvičit v pokročilejším věku? Vezměte své přátele a přijďte si užít výjimečný den do Karolina!



Posted: 2017-03-29 16:58:30