person_outline
search

bannersokolka1

Granary Hotel ve Ctěnicích

Potřebujete si odpočinout a zároveň zažít něco jedinečného? Navštivte The Granary! Luxusní ubytování s restaurací v Zámeckém areálu Ctěnice nedaleko od centra Prahy a přitom v klidné lokalitě s okouzlujícím zámeckým parkem, kde naleznete význam slova relaxace.

Čtyřhvězdičkový The Granary Hotel je součástí zámeckého areálu Ctěnice. Ačkoli je na dosah Prahy, budete mít pocit, že jste někde daleko za ní. Dýchne na vás kouzlo minulosti, grácie a půvabu venkova.

Nově nestandardně půvabně zařízené pokoje vám poskytnou jedinečný zážitek a odpočinek, který vám pomůže umocnit ochutnání specialit a zážitkových menu připravených v naší The Granary restauraci. Káva na zahradě, procházka parkem, projížďka na koni nebo výlety po okolí jsou už jen další možností jak si blahodárně odpočinout v tichu přírody jen pár minut za městem.

The Granary Hotel nabízí luxusně vybavené pokoje se satelitní TV, vlastní koupelnou, výhledem do dvora, do parku nebo na výběh s koňmi. Nabízíme také romantické apartmány s otevřenou vanou a další nadstandardní služby spojené s romantickým pobytem u nás. Bohaté snídaně pro naše hosty, skvělý servis a wi-fi připojení v celém objektu jsou pro nás samozřejmostí.



Posted: 2017-05-02 14:26:15